RoomMates Väggdekor Dotted Tree Kids dzuhln2512-Hem & TrädgårdPoster Sjökort Östersjön,Södra delen, 50x70cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Oxitaly SAMONA - Klassiska pumps - fuxia

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
BABBLARNA Drake
Paradox London Sosa CHANNAH - Klassiska pumps - champagne

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPERLATO Klassiska pumps - venus kiss Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Paloma Barceló LUNA - Espadrillos - orange
Pepe Jeans BRIXTON - Sneakers - vit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
BOKEN OM BRON - inte bara om bron Ingvar Särne 1972 Signerad!

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
UNF 6x 40 Gängtapp HSS-G 900 N/mm ANSI B1.1

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Peter Kaiser HALINA - Klassiska pumps - platin corfuPieces PIECES - Stövletter - winetastingvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Baby Sovkudde/Mjukdjur Barnvagn Groda
Pier One Ballerinaskor - dark blå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Pier One Sandaler - röd

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Pier One tåsandaler - light blå
Native JEFFERSON - Slip-ins - malibu rosa/shell vit
Proenza Schouler Sandaletter - nero

På tisdagen godkände ministerrådetPretty Ballerinas ANGELIS STRETCH - Klassiska stövlar - cananPura Lopez Sandaletter - rossoPublic Desire TIERRA - Sandaletter - rose gold den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Public Desire STALKER - Klassiska stövletter - beige
Rapisardi KIMMIE BOOTIE - Stövletter - wood

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRAID DENISE - Klassiska pumps - tan anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Brenda Zaro LUNA - Ballerinaskor - bogor/fuchsia