Manchesterkavaj strl M

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Boss Hugo Boss, Kostymbyxor, Strl: 52, Marinblå, Ull

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

J.LINDEBERG kofta / cardigan

vit Jättevarmt koftaSlips, Ermenegildo Zegna Ny, oanvänd., 100% silke. made in Italy

Vintage retro herrtröja cardigan röd svart vit, USA syntet 60-tal stl ca M-L Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Lyle & Scott Vintage, Kofta, Strl: XL, Grå
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerGANT, Mjukisshorts, Strl: XL, GråFrank Dandy Breeze Long Magaluf Swim Shorts av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Arva Pro 2.80 Probe Orange

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Palestinasjal - Rosa och svartHÅRACCESSOARER

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

halsduk i ylle, vintage, 60-tal, oanvänd  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Pälshalsduk, Brun, Päls

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Kanej Familjemålning i två akter 1863

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avStor sjal millefleurHestra Fält Guide Glove (Strl 6)Sandqvist Franka Cognac Brun väska handväska i läder/skinn. vardagen på egen hand.

Finland under andra världskriget, Olavi Paavolainen, Finlandia i moll, m bilder

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaKrage, Svart, Päls saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Verisure kameradetektor (färgkamera).

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Tygmärke / Patch fåglar fågelhalsduk i siden, silke, vintage, 50-tal, oanvändverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Asics Tiger LYTE-TRAINER - Sneakers - mid grå/vit

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterASICS GEL-451 - Neutrala löparskor - flash gul/lagoonBrenda Zaro BIBI - Klassiska stövlar - neroCrocs CLASSIC - Clogs - khaki

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Väggdekor är ett snabbt, enkelt, prisvärt och modernt sätt att inreda. Denna självhäftande väggdekor är en del av vårt stora sortiment av populär och lättmonterad väggdekor från amerikanska RoomMates.

Dekoren är av hög kvalitet och mycket enkel att använda – bara lossa de tunna dekorationerna från arket och klistra upp dem på väggen! RoomMates använder ett särskilt framtaget adhesiv som fäster vid underlaget, men inte binder sig. Det gör att produkterna kan avlägsnas utan att lämna några klisterester eller riskera att förstöra väggen.
Dekalerna är stänksäkra och därför lämpliga att använda även i badrum och andra fuktiga miljöer. För bäst resultat monteras väggdekoren på en ren, fast och slät yta som först torkats av ordentligt. Instruktioner på svenska medföljer.

RoomMates produkter är tillverkade av polymer plast och givetvis helt säkra för barn. Dekalerna är giftfria och innehåller inga skadliga kemikalier som bly, latex eller ftalater. De är grundligt testade i USA och CPSIA-godkända, men tänk på att detta är en inredningsdetalj och ingen leksak så placera dekoren utom räckhåll för små barn.

Sammanfattning:
• Väggdekor av mycket hög kvalitet
• Fäster ordentligt och är lätt att ta ner
• Lämnar inga klisterrester och förstör inte väggen
• Innehåller inga farliga ämnen
• Tillverkad och testad i USA

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. ecco TERRACRUISE - Hikingskor - shadow vit/concreteGabor Ballerinaskor - oceanHögl Klassiska pumps - schwarzOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Radiostyrd hund med koppel